Будівельний форум міста Львів

Будівельний форум міста Львів

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 07.08.2026 - 03:08:07
Сторінки:  1  

Купити в Рівному зволожувач повітря

АвторПовідомлення

leanto

користувач

Статистика:

Привіт. Підкажіть, де в Рівному можна придбати таку техніку? Може хтось купував недавно... Дякую за інформацію.

Повідомлення # 1 02.02.24 - 11:09:02
RE: Купити в Рівному зволожувач повітря

Муркелла

користувач

Статистика:

Теж цікавлять зволожувачі. Чи задоволені ефектом люди, які придбали і використовують і чи варто взагалі їх купувати? У нас зазвичай взимку надто сухе повітря.

Повідомлення # 2 02.02.24 - 11:18:37

Volks_W

користувач

Статистика:

Мені здається, все залежить від якості, потужності і типу зволожувача. В нас коли був зволожувач за 600 грн., то на нього не можна було й розраховувати. А коли купуєш дещо дорожчий пристрій, ефект є і він зберігається довготривало. Гарний ассортимент по зволожувачах , які пропонують в Рівному, представлено на сайті магазину алло. Там можна детальніше почитати про них і вибрати, з огляду на свій бюджет.

---------------------
В океане есть линия, когда её пересекаешь, ты теряешь день. На шоссе есть линия, когда её пересекаешь, можно потерять нечто большее.
Повідомлення # 3 02.02.24 - 11:25:14

PaniJana

користувач

Статистика:

Привет, я вот недавно делал себе теплый пол заказывал вот у этих ребят . Хочу сказать что доставали все быстро и аккуратно. Доволен тем что удобно работает оплата все очень понятно и удобно На сайте можно найти всю нужную информацию про теплый пол. Рекомендую заглянуть.

---------------------
Установка гидробоксов, душевых кабин, гидромассажных ванн и запчасти для их ремонта. Ролики!!! http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=193853
Повідомлення # 4 02.02.24 - 11:34:24
Выбор сайлентблоков : Попередня темаНаступна тема: Автомобильные весы
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники