Будівельний форум міста Львів

Будівельний форум міста Львів

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 07.08.2026 - 03:10:07
Сторінки:  1  

Ремонт щелепаючих дверей кабіни

АвторПовідомлення

seryj:-)

користувач

Статистика:

Двері на кабіні мого МТЗ почали щелепати й не закриваються щільно. Це небезпечно й некомфортно під час роботи. Можна якось відремонтувати старі двері чи краще замінити на нові? Де їх взяти?

---------------------
(;
Повідомлення # 1 28.05.26 - 04:45:47
RE: Ремонт щелепаючих дверей кабіни

Аnnа

користувач

Статистика:

Щелепаючі двері — це проблема, яку часто ігнорують, але вона справді впливає на комфорт і безпеку. Якщо двері не закриваються щільно, то у кабіну попадає пил, вологість, й мотор швидше гниє. Спочатку перевір петлі, вони можуть послабитися від вібрації. Іноді достатньо просто підтягнути болти й налаштувати положення двері. Але якщо петлі вже зношені, то придання двері не допоможе — потрібна заміна. Новий набір петель коштує невелико, але якщо вони повністю розвалилися, то краще замінити всю дверь.

---------------------
Заказы из Англии и Америки от -20%. iHerb (экспресс) под 0 % Витамины. НАЛИЧИЕ. Код для скидки 5-10$ RZR987Брендовые игрушки. В наличие и под заказ.
Повідомлення # 2 28.05.26 - 05:06:03

volgauchqz

користувач

Статистика:

На своєму МТЗ я довго мучився з дверима. Вони щелепали, погано закривалися, й взимку під дверима повиває вітер. Переважно я спробував просто підтягнути петлі, й це допомогло часов на два-три. Потім їх довелося замінювати. Якщо у тебе старі двері від кабіни, то купити нові буває складно, але вони є у продажу. Раджу звернутись до спеціалізованих місць, де тримають оригінальні запчастини для МТЗ: https://agrozapchasti.com.ua/dveri-mtz-livi-unifikovana-kabina-80-6708005-b. Там є ліві й праві двері, можна вибрати під свою модель кабіни.

---------------------
Срочно! Продаю участок земли 110 гектар рядом с берегом Волги
Повідомлення # 3 28.05.26 - 05:59:47
Платья : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники